Esküvö Las Vegas-ban

Las Vegas, Las Vegas

Nem csupán az önfeledt szórakozás lehetősége, a kaszinók izgalmas világa, az impozáns hotelek és a fergeteges éjszakai élet miatt, hanem arról is nevezetes ez az város, hogy itt aztán tényleg percenként köttetnek a házasságok. Legálisan. Sorban állnak a párok, mert Las Vegas-ban nincsenek kötöttségek. Évente több mint 100.000 pár kel itt egybe.

Las Vegas wedding

Las Vegas-i esküvőinket az egyetlen szabadon állon Kápolnában szervezzük, melynek impozáns kertje több, mint 7300 négyzetméternyi zöld gyeppel határolt. A New England-i stílusban épült kápolna gyönyörű hátteret biztosít egy hagyományos esküvői szertartáshoz. Az épület egy valódi templom-kápolna tölgyfából készült padokkal, festett ólomüveg ablakokkal, és egy csigalépcsővel, hogy a menyasszony számára biztosítani tudjuk az esküvő előtti nagy belépőt!

Graceland Wedding Chapel

A kápolna befogadó képessége 115 fő, így viszonylag nagyobb volumenű ceremóniák lebonyolítására is alkalmas. Kápolnánk egyike azon kevés Vegas-i esküvői helyszínnek, ami saját öltözőt biztosít mind a menyasszony, mind pedig a vőlegény részére, hogy a szertartás előtt, kényelemesen (f)el tudjanak készülni. Hogy minden tökéletes legyen a nagy napon, a kápolnának saját virágboltja, fotós-videós szolgáltatta és az egyik legújabb limuzinflottával rendelkező autóparkja van, hogy a házasulandó párokat a lehető legkényelmesebben transzferálják a szállodájuk és a kápolna között.

Special Memory Chapel

Bármelyik esküvői csomagunkat is választják limunzin transzferrel érkeznek meg a kápolnához. Sofőrjük a szállodájuk előtt várja majd Önöket, hogy onnan a kápolnához fuvarozza a jegyespárt. A ceremónia lebonyolításukban esküvőszervező áll majd a rendelkezésükre, ő ügyel ugyanis majd arra, hogy a nagy napon minden a lehető legnagyobb rendben történjen.

Alap esküvői csomagok:

“I do” – IGEN esküvői csomag

One Love- esküvői csomag

“Viva Las Vegas” esküvői csomag

Esküvő a Grand Canyonban

Las Vegas-i esküvői csomagok bármelyike bővíthető

További lehetőségekről, kéjük érdeklődjön!

Az esküvőhöz szükséges papírok:

  • érvényes útlevél (6 hónappal a visszaérkezéstől számított)
  • születési anyakönyvi kivonat (angol nyelven is)
  • elváltak esetében a házasság felbontásáról szóló határozat és hiteles fordítása szükséges,
  • özvegyek esetében pedig a halotti bizonyítvány és annak a hiteles fordítása kell
  • helyszínen beszerezhető házassági engedély (Marriage Licence – kb. 60 USD)

A Las Vegas-i esküvő hivatalos esküvő, de itthon honosíttatni kell. A hazai anyakönyvvezetést a lakóhely szerinti anyakönyvvezetőnél lehet kérni az eredeti idegen nyelvű okirat és annak hiteles magyar fordításával együtt.

Bővebb felvilágosítás érdekében kérjük  lépjen kapcsolatba velünk email-en: info@usaonline.hu