Nyugati part nagy körút

Nyugati Part, ÉSZAK AMERIKA

Az amerikai „Nyugat” elképesztően változatos tájai állnak a túra középpontjában: sivatagok, hegyek, egyedi sziklaképződmények, hatalmas kanyonok és a Csendes óceán.
Ráadásul olyan híres városokat is felkeres majd, mint San Francisco, Las Vegas és Los Angeles.

Programleírás:

1. nap: Los Angeles
Utazás menetrendszerinti repülőjárattal Los Angelesbe. Megérkezés után a választott kategóriájú bérautó felvétele a repülőtéren. Utazás a repülőtérről a szállodába.Szállás: Crowne Plaza L.A. Airport-ban vagy a Renaissance L.A. Airport Hotelben.

2. nap: Los Angeles
Délelőtt találkozás az iroda helyi képviselőjével, aki az utazás dokumentumait és egyéb információkat fog átadni. Aztán egy egész nap áll rendelkezésükre, hogy a várost felfedezzék. Látogassák meg a Universal Studiost, vagy Beverly Hillst, Hollywoodot és Santa Monica-t. Az “Angyalok városa” képes minden ízlésnek megfelelni!

3. nap: Los Angeles – San Diego
Látogassa meg a san diego-i SeaWorld –öt vagy tegyen egy kellemes sétát a régi Gaslamp negyedben. San Diego tengerpartja is megér egy napot! Szállás: Best Westerm Seven Seas illetve a Best Western Plus Bayside-ban.
(kb. 220 km)

4. nap: San Diego – Palm Springs
Sivatagokat keresztülszelve éri el Palm Springs-et, melyet messze nem csak a hírességek kedvelnek. Fedezze fel a várost, vagy egy hegyi vasút segítségével jusson fel a San Jacinto hegyre. Szállás: Renaissance Palm Springs vagy a Best Western Inn at Palm Springs-ben.
(kb. 210 km)

5. nap: Palm Springs – Joshua Tree Nemzeti Park – Phoenix / Scottsdale
Útközben látogassa meg a a Joshua Tree Nemzeti Parkot, majd továbbutazás Phoenix / Scottsdale –be. Szállás: Hyatt Place Scottsdale Old Town.
(kb. 450 km)

6. nap: Phoenix / Scottsdale – Flagstaff / Grand Canyon Nemzeti Park
A mai napon utazás a Grand Canyon nemzeti park kapujáig, Flagstaffig.
(kb. 250 – 360 km)

7. nap: Grand Canyon Nemzeti Park
Sok megállót kell majd a Grand Canyon megtekintésekor beiktatnia, hisz minden kilátópont csodálatos panorámát kínál. És hogy hangzik egy helikoptertúra?
Az aztán az igazán lélegzetelállító élmény! Nem érdemes kihagyni.

8. nap: Grand Canyon Nemzeti Park – Monument Valley – Kayenta
A Monument Valley hatalmas képződményei 300 m –re emelkednek a Colorado folyó fennsíkja fölé. A lélegzetelállító látvány, melyet eddig csak a filmekből ismertünk, most megelevenedik előttünk. Szállás: Hotel Kayenta Monument Valley.
(kb. 260 km)

9. nap: Kayenta – Lake Powell
A következő állomás Lake Powell, ahol a kék víz és a vörös sziklák csodálatos kontrasztját csodálhatja meg. Szállás: Best Western View of Lake Powell vagy a Courtyard by Mariott Page.
(kb. 170 km)

10. nap: Lake Powell – Bryce Canyon
A mormonok államában, Utah-ban várja Önt a Bryce Canyon. A rendkívül érdekes sziklaformációkkal borított vidék bejárásához számtalan ösvény áll rendelkezésre.
(kb. 250 km)

11. nap: Bryce Canyon – Zion Nemzeti Park – Las Vegas
Ha a Zion Nemzeti Parkban az „Angyalok leszállóhelyéről” csodálja a káprázatos kilátást, valóban angyalnak érezheti majd magát. A remek kiránduló lehetőségeket sem érdemes kihagyni. Szinte hihetetlen, hogy a sivatag közepén alapítottak egy olyan várost, mint Las Vegas. Élvezze ki ezt az egyedi, csillogó világot! Szállás: Tuscany Hotel & Casino illetve Hilton Grand Vacation.
(kb. 400 km)

12. nap: Las Vegas
Tegyen egy kirándulást ma a Lake Mead –hez vagy Red Rock Canyonba. Esti programnak a város fantasztikus show műsorai közül válogathat.

13. nap: Las Vegas – Ridgecrest / Death Valley Nemzeti Park
A Holtak Völgyén átvezető út látnivalói valóban feledhetetlenek. Az éjszakát vagy a Death Valleyben vagy egy tipikus western városban, Ridgecrest-ben tölti. Szállás: Best Western China Plus Inn vagy a Furnace Creek Ranch-ben.
(kb. 200 – 370 km)

14. nap: Ridgecrest / Death Valley Nemzeti Park – Visalia
A Death Valleytől Visalia –ig termékeny farmok mellett vezet az út. Szállás: Hotel Lamp Liter Inn vagy a Holiday Inn Visalia-ban.
(kb. 250 km)

15. nap: Visalia – Sequoia Nemzeti Park – Fresno
A mai napot a híres Sequoia Nemzeti Parkban töltse el, ahol a mammutfenyők között valóban hangyának érezheti magát az ember.Szállás: Best Western Plus Village illetve Fresno Hotel & Conferene Centerben.
(kb. 250 km)

16. nap: Fresno – El Portal / Yosemite Nemzeti Park
A mai nap fő programját a Yosemite Nemzeti Park megismerése adja. Sok látnivaló van itt is: magas vízesések, gránitsziklák, mint pl. a Half Dome és az El Capitan, nyugodt hegyi tavak és festői hegyvonulatok.Szállás: Cedar Lodge vagy a Yosemite View Lodge-ban.
(kb. 180 – 360 km)

17. nap: Yosemite Nemzeti Park
Rengeteg lehetőség egy rövid útszakasz alatt: Napa Valley a kaliforniai bortermelés központja, Muir Woods, ahol az utolsó vörösfenyő példányok élnek.
(kb. 150 – 315 km)

18. nap: Yosemite Nemzeti Park – San Francisco
Utunk a Golden Gate hídon keresztül pedig már egyenesen a pazar San Francisco-ba ér. A híres helyi „villamossal”, a cable car –ral vagy akár gyalogszerrel is elérhető a nevezetességek többsége. Látnivaló pedig akad bőven. Elég csak az Alcatraz-t, a Kínai Negyedet, a Fisherman’s Wharf-ot vagy a Union Square említeni.

19. nap: San Francisco 
A híres helyi „villamossal”, a cable car –ral vagy akár gyalogszerrel is elérhető a nevezetességek többsége. Látnivaló pedig akad bőven. Elég csak az Alcatraz-t, a Kínai Negyedet, a Fisherman’s Wharf-ot vagy a Union Square említeni.
A Highway No. 1. dél felé viszi a part mentén. Érdemes kitérőt tenni a 17-Mile-Drive felé (külön fizetős). A déli pihenő helyszínéül Carmel-t vagy Monterey bájos városkáit ajánljuk, melyek ideális színterei egy kis kószálásnak. Szintén útba esik az érdekes Hearts Castle.
(kb. 340 – 425 km)

20. nap:San Francisco – San Simeon / Pismo Beach
A Highway No. 1. dél felé viszi a part mentén. Érdemes kitérőt tenni a 17-Mile-Drive felé (külön fizetős). A déli pihenő helyszínéül Carmel-t vagy Monterey bájos városkáit ajánljuk, melyek ideális színterei egy kis kószálásnak. Szintén útba esik az érdekes Hearts Castle. Szállás: Courtesy Inn illetve Best Western Plus Shelter Cove Lodge-ban.
(kb. 340 – 425 km)
A mai nap kényelmes sétakocsikázásnak ígérkezik a tengerparti úton Santa Barbaráig, ahol a régi misszióstemplomon kívül főleg idilli kis utcácskák, vendéglők várják.
(kb. 155 – 300 km)

21. nap: San Simeon/Pismo Beach – Los Angeles
A mai nap kényelmes sétakocsikázásnak ígérkezik a tengerparti úton Santa Barbaráig, ahol a régi misszióstemplomon kívül főleg idilli kis utcácskák, vendéglők várják.Malibun és Santa Monicán keresztül ismét Los Angeles következik. Szállás: Holiday Inn L.A. Airport vagy a Renaissance L.A. Airport-ban.
(kb. 155 – 300 km)

22. nap: Los Angeles
Az autótúra ezzel az éjszakával ér véget. A bérautó leadása a repülőtéren, majd hazautazás.

Részvételi díj/fő
2017.05.01.- 2017.10.31. 2 ágyas  szobában 1.800 EUR/ fő-től

2016.11.01.- 2017.03.08. 2 ágyas  szobában 2.295 EUR/ fő-től

Az ár tartalmazza:
– szállásdíj 21 éjszakára a választott kategóriájú hotelekben / motelekben

Az ár nem tartalmazza:
– repülőjegy – kérjen ajánlatot!
– ellátás az utazás során
– utas- és útlemondási biztosítás
– bérautó és biztosítása

Fenti ajánlatunkon kívül bármilyen tetszőleges útvonalra, az Ön igényei szerint kialakítva készítünk utitervet, kalkulációt.

A fenti árak a szabad helyek függvényében érvényesek, kategóriától függően változhatnak.

Kérjen ajánlatot: info@usaonline.hu