Esküvő a Grand Canyonban

Valami igazán különlegesre vágyik? Nemcsak limuzinnal, hanem helikopterrel is szeretne érkezik az esküvőre? Különleges helyszínen szeretné kimondani a boldogító igent, nem egy hagyományos kápolnában? Akkor a Grand Canyon esküvő csomagunkat Önnek találták ki!

A házasulandó párt a szállodában veszi fel a limuzin transzfer, ahonnan először a helyi anyakönyvi hivatalba hajtanak és beszerzik a házassághoz szükséges engedélyt (a házasságlevél díja kb. 60 USD/pár, melynek összege a helyszínen fizetendő), majd ezután a helikopter leszállóhoz veszik az irányt. Innen tovább privát Jet helikopterrel teszik meg a hátralevő utat a Grand Canyon déli részéig. A repülés során lenyűgöző kilátásban lesz részük, közel 4000 láb magasból megcsodálhatják a Hoover Gátat, a Mead tavat, illetve láthatnak számos, mára már kialudt vulkánt is. A ceremónia a Grand Canyon egyik csodálatos kilátópontján lesz, a Colorado folyó szomszédságában. Az esküvői fotózás végeztével visszaszállnak a privát helikopterbe, hogy visszarepüljenek a szerencsejátékok hazájába Las Vegasba, ahol a limuzin egészen a szállodájukig transzferálja majd Önöket!

Csomag tartalma:

– limuzin szolgáltatás a szálloda és a helikopter leszálló között (megállóval a hivatalban),
– privát Jet helikopter transzfer a Grand Canyon-ba,
– engedély a külsős helyszínen tartandó esküvőhöz,
-12 szálas különleges rózsacsokor a menyasszonynak és rózsa gomblyuk dísz a vőlegénynek választható színben (felár ellenében nagyobb csokor is kérhető)
– profi fotós végig az esküvőn, aki 100 fényképet készít a ceremónia alatt és után,
– CD lemez az esküvőn készített képekről 24 órán belül,
– 15 cm-s ajándék esküvői torta,
– pezsgőspoharak és ajándék pezsgő a pár részre,
– borravaló az anyakönyvvezető részére.

A csomag nem tartalmazza:

– a házasság levél beszerzését*
– borravalót a sofőr részére (ehhez biztosítanak a helyszínen megfelelő “GIFT” felirattal ellátott borítékot)

*A házasság levelet a Clark County, Nevada helyi irodájában tudják beszereni. Feltétele, hogy mindkét (azonos nemű) 18. életévét betöltött házasulandó félnek egyidőben kell megjelenni a hivatalnál, a személyüket igazoló fényképes igazolvánnyal (külföldiek esetében útlevéllel) együtt. A házasság engedély nem egyenlő a házassági anyakönyvi kivonattal, ugyanis ez a papír, csak arra biztosít lehetőséget, hogy a pár Nevada államban házasságot köthessen! Az engedély megszerzéséhez vérvizsgálat nem szükséges, azonban elváltak és özvegyek esetében kötelező bemutatni a válási papírokat, illetve halotti anyakönyvi kivonatot! Külföldi állampolgárok esetében egyéb dokumentumok bemutatását is kérhetik, így indulás előtt kérjük érdeklődjenek a területileg illetékes Önkormányzatnál az esetlegesen szükséges egyéb papírokról.

Indulás előtt lehetőség van egy előzetes online regisztráció kitöltésére, amivel felgyorsíthatják a helyszíni ügyintézés menetét. Mindenképpen vegyék figyelembe, hogy a rendszer csak maximum 60 napig tartja a házasulandó pár adatait, utána azok automatikusan törlődnek onnan.

A házasságlevél ügyintézésének díja: 50 USD/pár. Hivatalos másolat kérhető (honosításhoz szükséges), ennek díja kb 10 USD.

A Las Vegas-i esküvő hivatalos esküvő, a világon mindenhol elismerik, köztük Magyarországon is, azonban a házasságlevelet honosíttatni kell!

Az esküvői csomag kezdő ára: 3990 USD/pár*

grand-canyon-wedding

*A részvételi díj HUF-ban fizethető, az foglalás napján aktuális árfolyam alapján!

Időpont foglalásnál vegyék figyelembe a kápolna nyitvatartását:

Hétfő – Csütörtök 08:00 – 20:00
Péntek- Vasárnap 08:00 – 22:00

*Kiemelt ünnepnapokon (Karácsony, Szilveszter, Valentin nap) szabad időpontok korlátozott számban és esetleges felár ellenében foglalhatóak! Ezért ajánlatkérésükben pontosan tüntessék fel, hogy mely napra/napokra kérik az ajánlatot, hogy a lehető legpontosabb kalkulációt készíthessük az Önök számára!

Foglalási és lemondási feltételek:

Árak: az esküvői csomagok ára a szabad helyek függvényében érvényes, és nem minden esetben tartalmazzák az összes fizetendő adót és illetéket.

Visszaigazolás: az esküvői szolgáltatást csak a kinyomtatott voucher-rel együtt vehető igénybe, ennek elmulasztása esetén a kinti partnerünk megtagadhatja az esküvő lebonyolítását.

Limuzin transzfer: a jegyespárt a transzfer minden esetben abban a szállodában veszi fel, amelyikben megszállnak. FONTOS, hogy 24 órával az esküvő előtt a párnak telefonon meg kell erősítenie a másnapi időpontot, a felvétel pontos helye (szálloda neve), illetve a szobaszám megadásával. Ennek elmulasztása esetén partnerünk nem vállal felelősséget a késésből adódó problémákért.

Foglalás és visszaigazolás: a ceremóniát az Önök által megadott napra, és időpontra (óra és perc) foglaljuk, így kérjük minden esetben nézzék meg a visszaigazoláson szereplő dátumok helyességét, mert utólag azokon módosítani nem tudunk. Foglalás csak az esküvő teljes díjának befizetése mellett lehetséges. A ceremóniához választott kiegészítő szolgáltatások díja is teljes összegben és előre fizetendő!

Lemondási feltételek: kérjük vegyék figyelembe, hogy az esküvői ceremóniák a foglalás napjától kezdve csak kötbér fizetése mellett mondhatók le. A kötbér mértéke 50%, amennyiben a ceremónia időpontjához képest 48 órán kívül mondják azt le. 48 órán belüli lemondás, vagy a helyszínen történő meg nem megjelenés esetén 100% kötbér fizetendő. A csomaghoz választott kiegészítő szolgáltatások ára vissza nem téríthető!